2009-06-15 16:36:11• hírek • Gozner Gertrud

A fődíj egy luxusvilla

Honlapbemutatóval egybekötött ingatlan-lottóra invitálta a sajtó képviselőit június 15.-én, 14 órakor Aurel Racauteanu, az Arra Imobiliare ingatlanügynökség tulajdonosa.

A szatmárnémeti ügynökség Romániában egyedülálló módon ingatlan-lottót hirdetett meg, amelyre egy egész éven keresztül lehet nevezni. A játék főnyereménye egy 120 ezer euró értékű luxusvilla a pálfalvi úti villanegyedben. És hogy mit kell tegyünk, hogy részt vehessünk a sorsoláson? Nem kell mást tenni, mint megvásárolni az ügynökség által kiadott, ingatlan-projekteket tartalmazó cédét.

Racauteanu szerint a gazdasági válságnak jótékony hatásai is lehetnek, mint például az, hogy nagy mértékben csökkent az építőanyagok valamint a telkek ára, tehát most érdemes házat vásárolni, avagy építkezni. A családi házad tervrajza, egy a 77-ből nevű cédé összesen 77 házprojektet tartalmaz, alaprajzokkal, három dimenziós bemutatókkal együtt, amiből a kedves érdeklődök szabadon választhatnak. A kiválasztott tervrajzzal azonban nem kell messzire menni, mert ugyanott a cédén megtalálhatóak a kivitelező cégek nevét, akik a piaci árnál olcsóbban dolgoznak.

Két módon lehet a cédéhez hozzájutni, és ezzel részt venni a nagy értékű nyereményjátékban. Egyrészt emelt díjas SMS-t lehet küldeni a prospektusban megadott számra, és 24 órán belül az ingatlanügynökség munkatársai felveszik a kapcsolatot a jelentkezővel, és maximum két napon belül kiszállítják a cédét.

Illetve személyesen is meg lehet vásárolni 50 lejért az Arra Imobiliare (Avram Iancu utca 2 szám) és a Gerodar KFT. (Pastravului 3-5 szám) székhelyén. A cédé megvásárlásával automatikusan a jelentkezők bekerülnek a játékba és megnyerhetik a pálfalvi luxusvillát. Az első 3 ezer cédévásárló minden sorsoláson részt vesz. Öt díjat azonnal kiosztanak a 3, 6, 9, 12, 15 ezredik vásárlónak.

Ezen kívül még öt nagyobb díj is gazdára talál: három külföldi nyaralás két személy részére 8 napon keresztül, illetve két darab laptop. A versennyel kapcsolatos további információkat az ingatlanügynökség frissen megújult weboldalán, a www.arra-imob.ro -n kaphatunk. A kampány során összesen 17 ezer cédét szeretnének értékesíteni. A sorsolásra 2010 június 18-án kerül sor.


Aurel Racauteanu ingatlan-lottót hirdetett meg Szatmárnémetiben.


120 ezer euró értékű villa kerül kisorsolásra.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: